Hrvatska se u zadnjih deset godina profilirala kao značajna destinacija za održavanje mnogih modernih festivala. Kako bismo mlade upoznali s različitim vrstama festivala, ali i mogućnosti honorarnog ili volonterskog rada na njima, odlučili smo povezati organizatore festivala kao poslodavce i entuzijastične studente koji traže studentske poslove.

Stoga vam predstavljamo FESTKULTURU! A ovo su samo neki od festivala koje ćemo ugostiti:

ŠTO JE FESTKULTURA?

“Festkultura” je jednodnevno događanje na kojemu će se predstavljati festivali s kulturnom, glazbenom i filmskom tematikom. Predstavnici festivala će se ukratko predstaviti, iznijeti glavne informacije o festivalu, njegovom utjecaju na turizam i kako bi studenti mogli sudjelovati na njima u obliku studentskog posla ili volontiranja. Nakon toga će biti raspoloživi za sva pitanja i davanje dodatnih informacija zainteresiranim studentima.


KADA I GDJE?

FESTKULTURU održavamo po prvi puta, u petak 04. svibnja 2018. godine. Da nam svima bude što ugodnija i ležernija atmosfera, event će se održati u prostoru History Village u Zagrebu.


KOME SMO NAMIJENILI FESTKULTURU?

FESTKULTURA je namijenjena studentima koji vole i zanimaju se za različite festivale i rad na njima te žele povezati ugodno s korisnim. Pritom bi stekli nova znanja i iskustva, a organizatori mladu i entuzijastičnu radnu snagu punu novih ideja, tehnološki pismene i odrasle na društvenim mrežama i modernom načinu komuniciranja koji su za ovu vrstu događanja vrlo važni.

Čini ti se zanimljivim?

Prijavi se i vidimo se!