IDI PA VIDI

Projekt koji će ti dati priliku provesti vrijeme u odjelima turističkih poduzeća i tako steći praktična znanja i iskustva koja će ti pružiti bolji uvid u poslove u turizmu. Kroz job shadowing program kao sudionik pratiš rad zaposlenika u poduzeću, njihove aktivnosti i zaduženja. Zaposlenici ti opisuju svoje radne zadatke, dan na poslu, kako funkcioniraju odjeli i cijela organizacija.

Projekt je interni za aktivne i pridružene članove udruge, ukoliko se želiš priključiti javi nam se za više informacija na udruga.ustef@gmail.com!

Svrha projekta je rad na internom razvoju Udruge kroz edukaciju članova, bolje razumijevanje teorije i prakse povezivanjem s poslodavcima u turizmu.

ZA KOGA?

Za sve aktivne i pridružene članove USTEF-A.

O ČEMU SE RADI? ​

O projektu koji će ti dati priliku provesti vrijeme u odjelima turističkih poduzeća i tako steći praktična znanja i iskustva koja će ti pružiti bolji uvid u poslove u turizmu. Kroz job shadowing program kao sudionik pratiš rad zaposlenika u poduzeću, njihove aktivnosti i zaduženja. Zaposlenici ti opisuju svoje radne zadatke, dan na poslu, kako funkcioniraju odjeli i cijela organizacija.

KAKO SE MOGU PRIJAVITI? ​

Ukoliko si član udruge, dobit ćeš obavijest o novom krugu prijava, ukoliko nisi, postani pridruženi član udruge u bilo kojem trenutku!

VREMENSKI PERIOD ODRŽAVANJA? ​

Fleksibilan, ovisi o dogovoru između tebe i poslodavca. U prijavi ćeš označiti koji vremenski termini ti najviše odgovaraju. Predviđeni vremenski period u poduzeću je od 3 – 5 dana, oko 30 radnih sati.

KOJE SU MOJE OBVEZE U PODUZEĆU? ​

Moguće zadatke i obveze određuje poslodavac. Tvoj zadatak bit će i vođenje kratkog dnevnika aktivnosti kojeg ćeš dobiti od svog koordinatora naknadno. Tako popunjen nakon prakse, služit će kao potvrda da si sudjelovao i ostvario pravo na certifikat o sudjelovanju na projektu.

Za sva pitanja stojimo ti na raspolaganju.

Čekamo te!

Čini ti se zanimljivim?

Prijavi se i vidimo se!