POSTANI DIO NAŠEG TIMA!

Odaberi tim, pošalji prijavu do 21.10. i kreni u svoju sljedeću destinaciju!

Prijave za članstvo traju od 8.10. do 21.10. Prijaviti se može ispunjavanjem prijave putem koje trebaš poslati svoj životopis i motivacijsko pismo. Motivacijsko pismo može biti u bilo kojem formatu, zato pusti maštu i iznenadi nas!

Nakon prijave, pričekaj naš odgovor u kojem ćemo te obavijestiti jesi li prošao prvi krug i pozvati te na intervju sa voditeljima timova. Ako imaš dodatna pitanja, kontaktiraj nas na mail udruga.tourismlab@gmail.com

Prijavi se

Timovi u koje se možeš prijaviti:

MARKETING

Tim Marketing otkriva kreativnu stranu naših članova! Tim je zadužen za obavljanje svih marketinških aktivnosti Udruge. Prije svega to uključuje online i offline promocije projekata, događaja i aktivnosti, zatim vođenje društvenih mreža te komunikaciju putem istih, kao i PR udruge i projekata. Osim toga, tim je zadužen i za sve aktivnosti internog marketinga Udruge.

Unutar tima organiziraju se interne radionice koje članovima omogućuju stjecanje novih vještina i pružaju priliku za osobni napredak.

Ako već imaš određena iskustva i znanja na području marketinga i želiš ih proširiti ili jednostavno napraviti svoje prve korake u tom smjeru, pridruži nam se! :)

PROJEKTI

Tim Projekti bavi se osmišljavanjem i organiziranjem projekata i svih aktivnosti prije provedbe projekata i svih postprojektnih aktivnosti. Glavni cilj svakog projekta je osobni razvoj svakog od članova koji svojim radom stječu iskustvo, razviju nove vještine, a možda i pronađu svoje neotkrivene talente. Radeći na projektima, članovi imaju priliku izravno se povezati s poduzećima koja naše projekte prepoznaju kao potencijalno kvalitetne projekte u kojima bi i oni mogli sudjelovati. Takvim aktivnim radom u timu Projekti, velika je mogućnost stjecanja novih kontakata i poznanstava što doprinosi poslovnom razvoju svakog pojedinca.

Svim aktivnostima i radom na projektima pridonosi se rastu i razvoju Udruge, održava odnos Udruge sa studentima, poduzećima i svim povezanim interesnim skupinama. Također svojim radom ovaj tim potiče proaktivnost i povezanost članova unutar Udruge.

Ako se pronađeš u ovom opisu i želiš steći nova iskustva i znanja, prijavi se za člana tima Projekti!

FINANCIJE I SPONZORI

Tim Financije i sponzori potporni je tim udruge. Bavi se prikupljanjem materijalnih i novčanih sredstava kako bi se svi projekti i aktivnosti udruge mogli uspješno provesti. Kroz te aktivnosti, članovi tima imaju priliku povezati se sa poduzećima iz raznih industrija, ne samo iz područja turizma, te usavršiti vještine poslovne komunikacije.

Tim se bavi i upravljanjem financijama udruge što uključuje vođenje računovodstva, sastavljanje financijskih izvještaja te izradu planova troškova za svaki projekt.

Ako te zanimaju financije i želiš naučiti kako dobiti sredstva za određeni projekt, onda si prava osoba za ovaj tim! Pošalji nam svoju prijavu!

LJUDSKI POTENCIJALI

Ljudski potencijali tim su koji se bavi provođenjem regrutacijskog procesa, organizacijom internih radionica i drugih aktivnosti za članove udruge. Svrha tima je poboljšati međuljudske odnose, poboljšati komunikaciju i razvijati vještine svih članova udruge.

Članovi tima sudjeluju u organizaciji izleta i teambuildinga te raznih zabavnih druženja. Zaduženi su i za komunikaciju sa Katedrom za turizam Ekonomskog fakulteta.

Kreativnost, komunikativnost i organiziranost samo su neke od vještina koje se mogu steći u timu. Prijavi se za tim Ljudski potencijali i pokaži nam svoja znanja!

Čini ti se zanimljivim?

Prijavi se i vidimo se!