Festkultura

Jednodnevno događanje na kojemu će se predstavljati festivali s kulturnom, glazbenom i filmskom tematikom. Predstavnici festivala će se ukratko predstaviti, iznijeti glavne informacije o festivalu, njegovom utjecaju na turizam i kako bi studenti mogli sudjelovati na njima u obliku studentskog posla ili volontiranja. Nakon toga će biti raspoloživi za sva pitanja i davanje dodatnih informacija zainteresiranim studentima.

PRIJAVE OTVORENE!

4. svibnja u Caffe bar History

Saznaj više

TOURISM FUN & RUN

„Obrazovno-rekreativni“ projekt koji se namjerava realizirati 19. svibnja 2018.

Trčanje, kao pozitivan trend u usponu među mladima i zaposlenima te turizam koji ima bitnu ulogu u Zagrebu spojit će se u jedno i to putem mobilne aplikacije SightRun koja je namijenjena svim zaljubljenicima u sport i trčanje. Zagreb Must See je jedna od ruta navedene aplikacije koja spaja mnoštvo kulturnih i povijesnih znamenitosti Gornjeg i Donjeg grada. Ona će biti smjernica mnogim sudionicima projekta koji će trčeći rutom obilaziti znamenitosti te od stručnog osoblja poslušati neke činjenice vezane uz njih. Prije samog trčanja bit će organiziran kratki trening u stručnom vodstvu trenera Fitness Forme, a na cilju nas čekaju kviz i nagrade!

Ovim projektom se mlade želi potaknuti da žive zdrav život upoznajući bolje grad u kojem se kreću na jedan vrlo zanimljiv i prije svega zabavan način.

Više informacija uskoro na našim društvenim mrežama!

Saznaj više

Idi pa vidi

Projekt koji će ti dati priliku provesti vrijeme u odjelima turističkih poduzeća i tako steći praktična znanja i iskustva koja će ti pružiti bolji uvid u poslove u turizmu. Kroz job shadowing program kao sudionik pratiš rad zaposlenika u poduzeću, njihove aktivnosti i zaduženja. Zaposlenici ti opisuju svoje radne zadatke, dan na poslu, kako funkcioniraju odjeli i cijela organizacija.

Projekt je interni za aktivne i pridružene članove udruge, ukoliko se želiš priključiti javi nam se za više informacija na

udruga.ustef@gmail.com!

Saznaj više

Tour de Tourism

Tour de Tourism okuplja studente s ciljem približavanja turizmu. Kroz predavanja i interaktivne radionice sudionici su imali priliku upoznati se s današnjim izazovima turizma!

Teme Tour de tourism 2017 besplatne jednodnevne konferencije bile su iz područja:

novinarstva, IT-a, putovanja, glazbe, prometa, festivala i MICE-a.

Saznaj više

Inside tourism

Natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva, koji su inače već dobro poznati studentima, a ovaj je upravo za srednjoškolce! Konkretno to znači da ćete odabrati jedan od ponuđenih poslovnih problema koji ćete na kreativan način morati riješiti. Najbolja rješenja osvajaju vrijedne nagrade!

Saznaj više

Pridruži nam se

Želiš surađivati s nama, biti dio Tourism Lab tima ili jednostavno pozdraviti?